2014. április 27., vasárnap

KORG Kaossilator - mini szintetizátor - Jelenlegi ára: 25 500 Ft


Megkímélt, hibátlan, üzemképes és karcmentes effetgépecske. Elemről használtam, de tápegységet is adok hozzá.
Leütés előtt érdeklődjön, mert máshol is hírdetem.
Ha kedve és ideje van, olvassa el a részletes leírását:
Hordozható szintetizátor
A KAOSSILATOR egy zsebméretű hangszer, mely a Korg híres szintetizátor hangjait tartalmazza magában. Ezt az egyszerű szerkezetet bárki képes megszólaltatni. A KAOSSILATOR a KaossPad mini-hez hasonlóan hordozható utazóbarát kivitelben készül, így bárhol készítheted zenédet.  
Főbb jellemzők:  
Hordozható szintetizátor sokféle felhasználási lehetőséggel, elemes táplálással, hogy bármilyen körülmények között alkothass.
Szintetizátor, sound-effektek, dob hangok, találhatóak a 100 programban.
31 skála pattern a könnyű és mindig pontos játékhoz.
50 típusú gate arpeggiator a complex ritmusok előállításához.
Loop Recording funkció a komplett groove-ok készítéséhez.
A KAOSSILATOR egy szabadabb vezérlést biztosít mint egy billentyűzet. Akár billentyűs, gitáros vagy DJ veszi a kezébe, könnyen tehet hozzá az előadáshoz friss és új elemeket, vagy a képzetlen rajongók is könnyedén folyhatnak bele a zenélés örömébe.
Köszönhetően az ultra-compact méretnek, az elemes működésnek és a nyakbaakasztó rögzítésnek, a KAOSSILATOR-ral bármikor és bárhol könnyedén készítheted el zenédet.
A KAOSSILATOR magában tartalmazza a Korg legendás analóg modellező szintézisét és a KaossPad jól ismert effekt rendszerét. A horizontális tengelyen a hangmagasságot, a vertikális tengelyen pedig az effekt különböző paramétereit lehet változtatni. A klasszikus szintetizátorhangzások mellett, mint lead, basszus és sound-effektek, az élethű gitár, zongora, trombita és a loopok és oneshot-ok is megtalálhatóak, mellyek variációs lehetősége végtelen.
Skála és billentyű beállítások
A KAOSSILATOR virtuális billentyűzete/ hangolása 31 különböző skálára állítható be (kromatikus, szűkített, mól, dúr, pentaton, stb? ). A skála funkció a Key funkcióval együtt használható. A hangolások között megtalálható a spanyol, török és egyéb egzotikus országok hangolása.
Gate Arpeggiator 
A Gate-Arpeggiator a pattern tempójában képes a hangokat/arpeggiokat rövidíteni, vagy nyújtani. 50 pattern közül választhatunk.
Loop Recording a gyors és kreatív erő
Loop Recording lehetőséget ad a szólamok felvételére, és azonnali loopolására (maximum 8 ütem = 2 bar). Ha például felveszünk néhány ütemnyi lead szinti hangot és loop-ba játszatjuk akkor rá tudunk venni (overdub) basszust, majd dobot. Ezzel a technikával könnyedén felépíthetjük komplex groove-jainkat.



Jelenlegi ára: 25 500 Ft

Az aukció vége: 2014-05-02 11:05
. KORG Kaossilator - mini szintetizátor - Jelenlegi ára: 25 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése