2014. június 25., szerda

HOTEL KISS**** TATA 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hotel Kiss Tata
2007 júniusában nyitott szállodánk a hangulatos barokk kisvárosban, Tatán, a "Vizek városában", a városközponthoz közel található. Alapelvünk, hogy minden apró részletre való odafigyeléssel, és a vendégeink felé irányuló empátiával nagyon sokat tehetünk azért, hogy itt tartózkodásuk tényleg felejthetetlen legyen.
A hotel 47 db légkondicionált szobával rendelkezik, melyek a kertre illetve a városra néznek. Minden szobában található rádió, LCD TV kábel hálózattal, telefon, minibár, szobai széf, mágneskártyás ajtózár, 110 Voltos hálózati lehetőség a fürdőszobákban, modemcsatlakozó, ingyenes Internet hozzáférés (Wifi és ADSL), fürdőköpeny. Rendelkezésre állnak dohányzó és nemdohányzó, illetve mozgássérültek részére kialakított szobák is. Minden szoba kétágyas és széthúzható, külön álló ágyakkal lett felszerelve. Szobáink gyermek részére pótágyazhatók.
Vendéglátás: A Hotel Kiss Borostyán étterme, akár 150 vendég együttes elhelyezésére is alkalmas hangulatos, visszafogottan elegáns helyiség. A légkondicionált éttermet nemcsak különleges belsőépítészeti megoldásai, és a barátságos, közvetlen kiszolgálás teszi feledhetetlenné, hanem mindig megújuló, a magyart a nemzetközi gasztronómiával társító konyhája is. A legkiválóbb magyar borászok által fémjelzett borlapunk is maradandó élményt okoz minden igazi ínyencnek.
Kellemes perceket tölthet el Vanília kávézónkban, kávé és teakülönlegességek, koktélok, alkoholos és alkoholmentes italok társaságában.
Biliárd Clubunkban, LCD TV-vel, biliárdasztallal, valamint szivarok és az italok széles választékával várjuk a clubhangulatot kedvelő vendégeinket.
Szolgáltatások: Az apró vendégeinkre is nagy figyelmet fordítottunk. Szabadtéri és beltéri gyermekjátszótér és szoba várja őket. Nyáron kültéri, télen fedett medencékkel, száraz- és gőzös szaunákkal adunk alapot a felfrissüléshez.
Kertünkben a szabadtéri sakk, a füves tollas vagy lábteniszpálya, a pool-bár is megtalálható, teak-fanapozónk pedig a kerti napfürdőzőknek ad minőségi helyszínt.
Az ajánlat tartalma
Időtartam: 3 nap / 2 éjszaka 2 fő részére
Elhelyezés: kétágyas szobában
Ellátás: svédasztalos büféreggeli, félpanziós vacsora
- Úszómedence, gőzkabin és finn szauna (szeptembertől májusig)
- Kültéri amorf medence gyermekpancsolóval (júniustól szeptemberig)
- Biliárd szoba, ping-pong, kerti sakk
- Gyermekjátszó szoba, szabadtéri gyermekjátszótér
- Ingyenes parkoló, fürdőköpeny bekészítés
- Ingyenes internet csatlakozás a szobában
Külön fizetendő:
ifa + extra szolgáltatások
A környéken elérhető programajánlatok:
Tata 25 ezer lélekszámú barokk kisváros. Fordulatokban gazdag történelmét visszatükrözik műemlékei, melyek közül a legnevezetesebb az Öreg-tó partján álló vár. Nagy kiterjedésű tavai és közkedvelt strandfürdője a vízisportok és a horgászat kedvelőinek, árnyas parkjai a természet szerelmeseinek kínálnak kikapcsolódási lehetőséget.
Az üdülési kupon felhasználhatósága, érvényességi ideje:
2014. december 21-ig használható fel a szálláshellyel történő időpont egyeztetést követően, az ünnepek és kiemelt időszakok kivételével.
Egyéb megjegyzések:
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Az utalványt e-mail-en keresztül nem tudjuk elküldeni. Személyesen vagy postai úton vehető át.
Tétel száma: 4495


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-07-01 20:20
. HOTEL KISS**** TATA 1 FT-RÓL NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése