2014. július 4., péntek

Éktalpú Szupinált Szupináló Szandál Szandi 26 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Fantasztikus lehetőség!!!
a Tiéd lehet
ez a szuper
VAGÁNY
ORTOPÉD CIPÉSZMŰHELYBEN KÉSZÍTTETETT
SALUS JELLEGŰ
SZUPINÁLT SZUPINÁLÓ
ÉKTALPÚ SZANDÁL
Beleírt méretet nincs benne
Általam mért belsőtalphossz full végig 17cm
Egy tépőzárral és két csattal záródik
A SZUPINÁLT gyerekcipő az egészséges gyermekcipő.
A szülőktől nagy körültekintést igényel az első gyerekcipő kiválasztása, majd később a láb fejlődésével összhangban lévő gyerekcipő megvásárlása. Amikor a gyermek feláll természetes reakciója - a stabilitás igénye miatt -, hogy a belsőH talpélt kifejezetten terheli. A láb erősödésével, az izomzat tónusának fokozódásával kialakulnak a lábboltozat ívei, ezzel párhuzamosan a talpi zsírpárnák mennyisége csökken, de egyben a gyermek testsúlya nő. Az egészséges láb kialakulásának feltétele lenne a rendszeres lábtorna és a mezítláb járás természetes talajon. Korunk világában ez egyre kevésbé valósul meg, de a SALUS szupinált cipő tulajdonságainál fogva segítséget jelent a megfelelő lábboltozat és lábszerkezet kialakulásához.
A döntött sarokkal készített szupinált gyerekcipő megelőzi a szalagok nyúlását, a hosszanti lábboltozat süllyedését és segíti a növésben lévő láb egyenes irányú fejlődését.
A Szupinált gyerekcipő nagyszerű
megoldás azok számára, akik a gyengébb tartású átlagos gyerekcipő helyett egészségesebb lábbelit szeretnének gyermekük számára. A megfelelő gyerekcipő  könnyű, rugalmas, támaszt és tornáztat. A lábtő stabilitását segíti a szupinált gyerekcipő párnázott, erős kérge, amelynek támasztó hatása megakadályozza, hogy a sarok környéki csontok ízületei, izmai, szalagjai túlfeszüljenek.. Nagyon fontos figyelemmel kísérni a láb függőleges tengelyének a lábszárhoz viszonyított helyzetét. Jó és ideális, ha a lábszár és a sarok tengelye párhuzamosan helyezkedik el. Figyelmeztető, ha a boka láthatóan befelé dől. A szakszerűen kialakított szupinált gyerekcipő, ún. szupináló gyerekcipő – speciális sarokkal – kialakított SALUS gyerekcipő a lábszár középvonalában tartja a sarkat és a bokát, valamint megelőzi a boka bedőlését. A szupináló SALUS gyerekcipő sarka belső oldalon magasabb, ék alakú, így alátámasztja a láb sarok részének belső élét. A gyerekcipő rugalmas talpa követi a láb lépéskor kívánatos átgördülését.
A szupinált gyerekcipő
szupináló sarokrészének köszönhetően megfelelő pozícióban tartja a lábtövet, védi a hosszanti boltozat szalagjainak megnyúlását. A magasított, erősített gyerekcipő szára megtámasztja helyes állásban a bokaízületet. Így a szupináció eredményeként az egyenes lábfejlődés megvalósulhat. A gyerekcipő erősített kérge megakadályozza a boka bedőlését. A szupinált gyerekcipő hajlékony talpa engedi az elő láb és lábujjak szabad mozgását ezzel is biztosítva az izmok és inak erősödését. Mindeközben az örökmozgó csemete lábbelije ellenáll a tartósan nagy igénybevételeknek is. A szupinált gyerekcipő erősített cipőorra biztosítja a lábujjak védelmét bármely helyzetben. A gyerekcipő kizárólag természetes anyagokból készült, így kényelmes viseletet és szellőzést nyújt a gyermekláb számára.
A szupinált gyerekcipő javasolt:
Gyermek és felnőttkori ortopédiai eltérések megelőzésére (lúdtalp, lábtengely eltérésekből adódó boka-térd-csípő-gerinc betegségek... ) valamint minden bedőlő bokát eredményező veleszületett vagy szerzett állapotokban és betegségekben (gyermekkori lúdtalp, bizonyos sarokcsont eltérések, lábtengely eltérések... ) A szupinált gyerekcipő ideális kísérője gyermeke fejlődésének.  Nem javasolt a  szupinált gyerekcipő használata:  A dongaláb vagy annak enyhébb formáit okozó lábfejeltérések eseteiben.
 Konkrét hibát nem találtam rajta. De a használat természetesen meglátszik, pl kopott külső talprész.
Súlya csomagolás nélkül 254g



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2014-07-26 07:19
. Éktalpú Szupinált Szupináló Szandál Szandi 26 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése