2015. április 1., szerda

JUTAVIT ECHINACEA CSEPPEK - Jelenlegi ára: 880 Ft

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) hozzájárul az immunrendszer/szervezet védekező rendszerének megfelelő működéséhez és aktivitásához. Alkoholt nem tartalmaz. Echinace purpurea kivonatot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő. Adagolás: Szokásos adagja napi 3x20 csepp. Fokozott adagja akár napi 10x20 csepp 1-2 dl folyadékban feloldva. 20 csepp = 1 g. (100 g termék tartalmaz 38, 7 g friss növénynek megfelelő kivonatot. ) 3x20 csepp tartalmaz: Echinacea p. 1161 mg, Polifenol 6, 0 mg, C-vitamin 4, 5 mg. Használati javaslat: Használat előtt felrázandó!  Folyamatosan legfeljebb 8 hétig fogyasztható. Tárolás: Hűvös helyen saját üvegében, felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Az esetleges üledék kiválása minőséget nem befolyásolja! Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó! A termék fogyasztása 12 éves kor alatt nem javasolt. Keresztes virágúakra érzékenyek, autoimmun betegségben szenvedőknek és immundepresszánsokat szedőknek a készítmény fogyasztása nem ajánlott!
Vásárlási, fizetési feltételek:
Kizárólag átutalást (házibank, netbank) és utánvétes fizetést  fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál az automatikus emailban küldött rendelés azonosító számot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
A rendelések feldolgozása 1-2  munkanapot vesz igénybe, szállítás a vételár számlára érkezését követő 2. munkanaptól kezdődik!
Postázás:
Megrendelése után a házhozszállítás postai csomag formájában történik.  
A posta díjszabása a magyar posta honlapján megtalálható.
Az ismerj+ oldalunkon is megtalálja a szállítási, fizetési feltételeket, amelyeket vásárlásával elfogad:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=9080872&am=9080872
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 880 Ft

Az aukció vége: 2015-04-21 12:45
. JUTAVIT ECHINACEA CSEPPEK - Jelenlegi ára: 880 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése